"Mutfak Kültürü, Türk." için arama sonuçları (36 sonuç)
8 Kitap Balıkesir aşı : Yöre mutfağı üzerine bir derleme / derleyenler: Meral Taşlı, Kadriye Kahraman.
15 Kitap II. Hatay Mutfağı Sempozyumu bildirileri, Antakya, 21-22 Temmuz 1996 / Yay. Haz. Mehmet Tekin.
19 Kitap Osmanlı mutfağı / Tuğrul Şavkay.
















1. I. Türk mutfak kültürü sempozyumu : (Osmanlı mutfak kültürü)
AKM/K/34485
Kitap

2. I. Türk mutfak kültürü sempozyumu :
A.VIII/0289
Kitap
3. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19108
Kitap

4. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19665
Kitap

5. Mutfak gereçleri kitabı
AKM/K/35800
Kitap
Kitap Yıldırım, Kübra Dilaver.
7. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19672
Kitap

8. Balıkesir aşı :
AKM/K/35535
Kitap
9. Türkiye gastronomi atlası
AKM/K/37092
Kitap Akkor, Ömür, 1975-.

10. Ulusal gastronomi ve Türk Mutfağı :
AKM/K/35890
Kitap
12. Osmanlı İstanbul’unda ta’am bişirüb satanlar : Aşçılar, başçılar, büryancılar, börekçiler, tatlıcılar : 1500-1800
AKM/K/36617
Kitap Altıntaş, Mustafa.
13. Yabancı yemek uzmanlarınca Türk mutfağı
NG/3693
Kitap Halıcı, Feyzi.

Kitap

16. İhtimam zarafet lezzet :
AKM/K/35913
Kitap

18. Aynı tadı paylaşmak: Türkiye ve Makedonya geleneksel ortak mutfağı: çalıştay bildirileri
AKM/K/33857
Kitap
19. Osmanlı mutfağı
NG/2538
Kitap Şavkay, Tuğrul

20. Fatsa Cıngırt Kayası günlük kullanım kapları ışığında Antik Çağda Karadeniz mutfak kültürü
B.I/9334
Kitap Erol, Ayşe Fatma.