Sepet
Bağışçılar
Oturum Aç
Kullanım Bulutu
Bağışçılar
Sepet
English
Türkçe
Tüm Alanlar
Tüm Alanlar
Eser Adı
Yazar
Konu
Tüm Katalog
Dijital Kaynağı Olanlar
"Mutfak kültürü _ Anadolu." için arama sonuçları
(3 sonuç)
Sıralama (İlgililik)
İlgililik
Yazar (Artan)
Yazar (Azalan)
Eser Adı (Artan)
Eser Adı (Azalan)
Yer Numarası (Artan)
Yer Numarası (Azalan)
Demirbaş No (Artan)
Demirbaş No (Azalan)
Yayın Yılı (Artan)
Yayın Yılı (Azalan)
Cilt (Artan)
Cilt (Azalan)
20
20
50
100
Sayfayı Yazdır
Tümünü Yazdır
Tüm Alanlar
Konu
Eser Adı
Yazar
Notlar
1
Kitap
Anadolu’nun en eski yemekleri : Hititler ve çağdışı toplumlarda mutfak kültürü.
2
Kitap
I. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu, 24-26 Haziran 2009, Bitlis = Ist International symposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian Region, 24-26 June 2009, Bitlis / ed. = ed by Oktay Belli, düzenleme kurulu = organization board Mahmut Doğru...[ve başk.], yayın kurulu = editorial board Oktay Belli...[ve başk.].
3
Kitap
Deneysel bir arkeoloji çalışması olarak Hitit mutfağı / Ülkü M. Solak, Ahmet Uhri, ed. A. Nihal Aras.
Ünal, Ahmet.
Anadolu’nun en eski yemekleri : Hititler ve çağdışı toplumlarda mutfak kültürü.
Kitap
1.
Anadolu’nun en eski yemekleri : Hititler ve çağdışı toplumlarda mutfak kültürü.
Kitap
2.
I. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu, 24-26 Haziran 2009, Bitlis = Ist International symposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian Region, 24-26 June 2009, Bitlis / ed. = ed by Oktay Belli, düzenleme kurulu = organization board Mahmut Doğru...[ve başk.], yayın kurulu = editorial board Oktay Belli...[ve başk.].
Kitap
3.
Deneysel bir arkeoloji çalışması olarak Hitit mutfağı / Ülkü M. Solak, Ahmet Uhri, ed. A. Nihal Aras.
Ünal, Ahmet.
Anadolu’nun en eski yemekleri : Hititler ve çağdışı toplumlarda mutfak kültürü.
1.
Anadolu’nun en eski yemekleri : Hititler ve çağdışı toplumlarda mutfak kültürü.
A.VII/2791
Kitap
Ünal, Ahmet.
2.
I. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu, 24-26 Haziran 2009, Bitlis = Ist International symposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian Region, 24-26 June 2009, Bitlis
B.I/5875
Kitap
3.
Deneysel bir arkeoloji çalışması olarak Hitit mutfağı
B.I/5296
Kitap
Albayrak, Asuman.
1
Dijital Kaynak
Materyal İsteği
Cezalar
Ödünç
Profilim
İşlem Geçmişim
Filtre