Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi
    • Sepet
    • Bağışçılar
Giriş Yap
Kullanım Bulutu
Bağışçılar
Sepet
    • English
    • Türkçe
Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi
Filtreler
Filtreleri Temizle

Yayın Yılı

2007. (1)
2008. (1)

Yayıncı

Homer Kitabevi, (1)
Metro Kültür Yayınları, (1)
  • Tüm Alanlar
  • Eser Adı
  • Yazar
  • Konu

"Mutfak kültürü _ Hititler."  için arama sonuçları (2 sonuç)

  • Sıralama (İlgililik)
    • İlgililik
    • Yazar (Artan)
    • Yazar (Azalan)
    • Eser Adı (Artan)
    • Eser Adı (Azalan)
    • Yer Numarası (Artan)
    • Yer Numarası (Azalan)
    • Demirbaş No (Artan)
    • Demirbaş No (Azalan)
    • Yayın Yılı (Artan)
    • Yayın Yılı (Azalan)
    • Cilt (Artan)
    • Cilt (Azalan)
  • 20
    • 20
    • 50
    • 100
    • Sayfayı Yazdır
    • Tümünü Yazdır
  • Tüm Alanlar
  • Konu
  • Eser Adı

1 Kitap Anadolu’nun en eski yemekleri : Hititler ve çağdışı toplumlarda mutfak kültürü.   

2 Kitap Deneysel bir arkeoloji çalışması olarak Hitit mutfağı / Ülkü M. Solak, Ahmet Uhri, ed. A. Nihal Aras.   

Kitap
1.
Anadolu’nun en eski yemekleri : Hititler ve çağdışı toplumlarda mutfak kültürü.

Kitap
2.
Deneysel bir arkeoloji çalışması olarak Hitit mutfağı / Ülkü M. Solak, Ahmet Uhri, ed. A. Nihal Aras.
1. Anadolu’nun en eski yemekleri : Hititler ve çağdışı toplumlarda mutfak kültürü.

A.VII/2791

Kitap Ünal, Ahmet.

Deneysel bir arkeoloji çalışması olarak Hitit mutfağı
2. Deneysel bir arkeoloji çalışması olarak Hitit mutfağı

B.I/5296

Kitap Albayrak, Asuman.

  • 1
Dijital Kaynak
  • Materyal İsteği
  • Cezalar
  • Ödünç
  • Profilim
  • İşlem Geçmişim
Tüm hakları saklıdır © Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi
kutuphane@ttk.gov.tr
Sürüm 2.01.0.2154
 
Filtre