"TÜRK MUTFAĞI -- YEMEK KÜLTÜRÜ." için arama sonuçları (26 sonuç)
4 Kitap Balıkesir aşı : Yöre mutfağı üzerine bir derleme / derleyenler: Meral Taşlı, Kadriye Kahraman.
8 Kitap Osmanlı mutfağı / Tuğrul Şavkay.














1. Bektaşi kültüründe yemek motifi Güldane Gündüzöz.
AKM/K/35345
Kitap Gündüzöz, Güldane

2. Türk mutfağından örnekler
AKM/K/11870
Kitap
Kitap

4. Balıkesir aşı :
AKM/K/35535
Kitap
5. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19027
Kitap
6. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19018
Kitap

7. Rize yemekleri ve yemek kültürü
AKM/K/28334
Kitap Kazmaz, Süleyman
8. Osmanlı mutfağı
NG/2538
Kitap Şavkay, Tuğrul
9. “Bir ağız ekmek” : Eskişehir geleneksel yemek kültürü
A.VI/5488-2
Kitap
10. “Bir ağız ekmek” : Eskişehir geleneksel yemek kültürü
A.VI/5488-1
Kitap

11. Anadolu yemekleri ve Türk mutfağı
A.II/6230
Kitap
12. Ağız tadı :
AKM/K/37264
Kitap Kut, Günay.
13. İzmir'in lezzet öyküsü
AKM/K/36455
Kitap

14. Evliya Çelebi Seyahatnâmesi'nde yemek kültürü :
A.VII/9684
Kitap Yerasimos, Marianna.
15. Türkiye gastronomi atlası
AKM/K/37092
Kitap Akkor, Ömür, 1975-.

16. Ali Eşref Dede’nin Yemek Risalesi
AKM/K/27343
Kitap

17. Melceü't-Tabbâhîn :
A.VIII/4769
Kitap Mehmed Kâmil.

18. 15. yüzyıl Osmanlı mutfağı :
A.IX/4977
Kitap Argunşah, Mustafa,
19. Tercüme-i Kenzü’l-İştihâ : 15. yüzyıldan bir mutfak sözlüğü
A.VII/2113
Kitap Ahmed Cavid.

20. İstanbullu Rum bir ailenin mutfak serüveni :
A.IX/1370
Kitap Yerasimos, Marianna.