Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
    • Sepet
    • Bağışçılar
Oturum Aç
Kullanım Bulutu
Bağışçılar
Sepet
    • English
    • Türkçe
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Filtreler
Filtreleri Temizle

Dil

İngilizce (1)
Türkçe (1)

Yayın Yılı

2022. (1)
2023. (1)

Yayıncı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, (1)
Yapı Kredi Publishing, (1)
  • Tüm Alanlar
  • Eser Adı
  • Yazar
  • Konu

"Unlu mamüller__Üretim__Türkiye."  için arama sonuçları (2 sonuç)

  • Sıralama (İlgililik)
    • İlgililik
    • Yazar (Artan)
    • Yazar (Azalan)
    • Eser Adı (Artan)
    • Eser Adı (Azalan)
    • Yer Numarası (Artan)
    • Yer Numarası (Azalan)
    • Demirbaş No (Artan)
    • Demirbaş No (Azalan)
    • Yayın Yılı (Artan)
    • Yayın Yılı (Azalan)
    • Cilt (Artan)
    • Cilt (Azalan)
  • 20
    • 20
    • 50
    • 100
    • Sayfayı Yazdır
    • Tümünü Yazdır
  • Tüm Alanlar
  • Konu

1 Kitap Blessing the grain : Turkey’s breads / Artun Ünsal ; translation Feyza Howell ; editor Darmin Hadzibegoviç ; photography Murat Germen.   

2 Kitap Ekmek şehri Balıkesir / Neşe Aksoy Biber, Berrin Bal Onur ; editör Necati Balbay.   

Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi

Kitap
1.
Blessing the grain : Turkey’s breads / Artun Ünsal ; translation Feyza Howell ; editor Darmin Hadzibegoviç ; photography Murat Germen.
Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi

Kitap
2.
Ekmek şehri Balıkesir / Neşe Aksoy Biber, Berrin Bal Onur ; editör Necati Balbay.
Blessing the grain :
1. Blessing the grain :

B.I/9871

Kitap Ünsal, Artun,

Ekmek şehri Balıkesir
2. Ekmek şehri Balıkesir

B.I/9762

Kitap Biber, Neşe Aksoy,

  • 1
Dijital Kaynak
  • Materyal İsteği
  • Cezalar
  • Ödünç
  • Profilim
  • İşlem Geçmişim
Tüm hakları saklıdır. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Sürüm 2.01.0.2181
Filtre