Sepet
Bağışçılar
Oturum Aç
Kullanım Bulutu
Bağışçılar
Sepet
English
Türkçe
Tüm Alanlar
Tüm Alanlar
Eser Adı
Yazar
Konu
Tüm Katalog
Dijital Kaynağı Olanlar
"YEMEK KÜLTÜRÜ -- TÜRKİYE -- KONGRELER" için arama sonuçları
(2 sonuç)
Sıralama (İlgililik)
İlgililik
Yazar (Artan)
Yazar (Azalan)
Eser Adı (Artan)
Eser Adı (Azalan)
Yer Numarası (Artan)
Yer Numarası (Azalan)
Demirbaş No (Artan)
Demirbaş No (Azalan)
Yayın Yılı (Artan)
Yayın Yılı (Azalan)
Cilt (Artan)
Cilt (Azalan)
20
20
50
100
Sayfayı Yazdır
Tümünü Yazdır
Tüm Alanlar
Yazar
Konu
Eser Adı
Yayıncı
Daha
Kurum Adı Ek Giriş
Notlar
1
Kitap
Dörüncü Milletlerarası Yemek Kongresi, Türkiye 5-6 Eylül 1992 = Forth International Food Congress, Turkey 3-6 September 1922 / Düzenleyen: Feyzi Halıcı.
2
Kitap
Aynı tadı paylaşmak: Türkiye ve Makedonya geleneksel ortak mutfağı: çalıştay bildirileri = Sharing the same taste: the Turkish and Macedonian common traditional cuisine: workshop proceedings = Spodeluvane na istiot vkus traditsijonalna Turska i Makedonska zaedniçka kujna: referati od rabotilnitsata / editörler: Mehmet Kalpaklı [vb.]; translated by: Seda Özel [vb.]
Kitap
1.
Dörüncü Milletlerarası Yemek Kongresi, Türkiye 5-6 Eylül 1992 = Forth International Food Congress, Turkey 3-6 September 1922 / Düzenleyen: Feyzi Halıcı.
Kitap
2.
Aynı tadı paylaşmak: Türkiye ve Makedonya geleneksel ortak mutfağı: çalıştay bildirileri = Sharing the same taste: the Turkish and Macedonian common traditional cuisine: workshop proceedings = Spodeluvane na istiot vkus traditsijonalna Turska i Makedonska zaedniçka kujna: referati od rabotilnitsata / editörler: Mehmet Kalpaklı [vb.]; translated by: Seda Özel [vb.]
1.
Dörüncü Milletlerarası Yemek Kongresi, Türkiye 5-6 Eylül 1992 = Forth International Food Congress, Turkey 3-6 September 1922
AKM/K/27319
Kitap
2.
Aynı tadı paylaşmak: Türkiye ve Makedonya geleneksel ortak mutfağı: çalıştay bildirileri
AKM/K/33857
Kitap
1
Dijital Kaynak
Materyal İsteği
Cezalar
Ödünç
Profilim
İşlem Geçmişim
Filtre