"YEMEK KÜLTÜRÜ -- TÜRKİYE." için arama sonuçları (38 sonuç)
1 Kitap Balıkesir aşı : Yöre mutfağı üzerine bir derleme / derleyenler: Meral Taşlı, Kadriye Kahraman.
8 Kitap Âdâb-ı taâm : Osmanlıca Âdâb-ı Muâşeret kitaplarında sofra ve yemek / derleyen: Emin Nedret İşli.
16 Kitap Osmanlı sarayında pilav kültürü / metin Ömür Tufan ; editör Nazan Erbil ; fotoğraf Önder Özsoy.
18 Kitap Osmanlı mutfağı / Tuğrul Şavkay.













1. Balıkesir aşı :
AKM/K/35535
Kitap

3. Rize yemekleri ve yemek kültürü
AKM/K/28334
Kitap Kazmaz, Süleyman
4. Tarihte 50 Türk yemeği 1
NG/2989
Kitap Ünver, A. Süheyl.

5. Türk yemek antropolojisi yazıları
AKM/K/31766
Kitap Tezcan, Mahmut.
6. İzmir'in lezzet öyküsü
AKM/K/36455
Kitap
7. Aydın sofrası:
NG/462
Kitap Aydın, Turgay.

8. Âdâb-ı taâm :
AKM/K/35544
Kitap
9. Türkiye gastronomi atlası
AKM/K/37092
Kitap Akkor, Ömür, 1975-.
10. Anamın aşı tandırın başı :
AKM/K/34615
Kitap Üçer, Müjgân,
Kitap
12. Ağız tadı :
AKM/K/37264
Kitap Kut, Günay.
13. Kahve :
AKM/K/36668
Kitap Girginol, Cenk R., 1980-.

14. Kahve :
AKM/K/35613
Kitap Girginol, Cenk R., 1980-.

15. Fenn-i tabâhat 1340-1341 :
AKM/K/35584
Kitap Mehmet Reşad.

16. Osmanlı sarayında pilav kültürü
B.II/0303
Kitap

17. Eski Maraş'ta âile ev ekonomisi ve zahra
A.VIII/1318
Kitap
18. Osmanlı mutfağı
NG/2538
Kitap Şavkay, Tuğrul
19. Osmanlı İstanbul’unda ta’am bişirüb satanlar : Aşçılar, başçılar, büryancılar, börekçiler, tatlıcılar : 1500-1800
AKM/K/36617
Kitap Altıntaş, Mustafa.
20. Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar
AKM/K/19672
Kitap