Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
    • Sepet
    • Bağışçılar
Oturum Aç
Kullanım Bulutu
Bağışçılar
Sepet
    • English
    • Türkçe
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Filtreler
Filtreleri Temizle

Yayın Yılı

2018. (2)
2010. (1)

Yayıncı

İzmir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, (2)
İzmir Büyükşehir Belediyesi, (1)

Kütüphane

AKMB Aydın Sayılı Kütüphanesi (2)
Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi (1)
  • Tüm Alanlar
  • Eser Adı
  • Yazar
  • Konu

"Yemek kültürü__İzmir (Türkiye)__Tarih."  için arama sonuçları (2 sonuç)

  • Sıralama (İlgililik)
    • İlgililik
    • Yazar (Artan)
    • Yazar (Azalan)
    • Eser Adı (Artan)
    • Eser Adı (Azalan)
    • Yer Numarası (Artan)
    • Yer Numarası (Azalan)
    • Demirbaş No (Artan)
    • Demirbaş No (Azalan)
    • Yayın Yılı (Artan)
    • Yayın Yılı (Azalan)
    • Cilt (Artan)
    • Cilt (Azalan)
  • 20
    • 20
    • 50
    • 100
    • Sayfayı Yazdır
    • Tümünü Yazdır
  • Tüm Alanlar
  • Yayıncı
  • Yayın Yeri
  • Konu
  • Eser Adı
  • Daha
    • Notlar
    • Yazar
    • Kurum Adı Ek Giriş
    • Dizi
    • Kütüphane

1 Kitap İzmir'in lezzet öyküsü / editörler: Eren Akçiçek...[ve başkaları].   

2 Kitap Tarihten günümüze İzmir mutfağı / A. Nedim Atilla.   

AKMB Aydın Sayılı Kütüphanesi

İzmir'in lezzet öyküsü
AKM/K/36455
Kitap
1.
İzmir'in lezzet öyküsü / editörler: Eren Akçiçek...[ve başkaları].
Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi

Kitap
2.
Tarihten günümüze İzmir mutfağı / A. Nedim Atilla.
İzmir'in lezzet öyküsü
AKM/K/36455
1. İzmir'in lezzet öyküsü

AKM/K/36455

Kitap 

Tarihten günümüze İzmir mutfağı
2. Tarihten günümüze İzmir mutfağı

B.I/7315

Kitap Atilla, A. Nedim,

  • 1
Dijital Kaynak
  • Materyal İsteği
  • Cezalar
  • Ödünç
  • Profilim
  • İşlem Geçmişim
Tüm hakları saklıdır. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu
Sürüm 2.01.0.2181
Filtre